Дантелени сутиени /чашка E/

15,00 лв.

Дантелени сутиени в бял и черен цвят /чашка Е/.

Размери /EUR/: 95E, 100E, 105E, 110E и 115E

Цена на брой: 15 лева

Характеристики
Чашка E
105, 110, 115, 100, 95

Подобни продукти